1000 liraya Alınabilecek Android Telefon


1 ) Samsung Galaxy Grand Duos

850-1000 TL civarında bir fiyat etiketine sahip olan Galaxy Grand Duos sahip olduğu teknik özellikler ve büyük ekranı ile sizlerin 1000 TL’ye alabileceği en uygun modellerden birisi gösterilmeye aday. Adından anlaşıldığı üzere çift SIM kart desteğine sahip olan üründe 5-inç büyüklüğünde 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekran yer alıyor. 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye sahip olan ürüne Broadcom VideoCore IV grafik işlemci eşlik etmekte. 1 GB RAM’e sahip olan akıllıda 8 GB dahili hafıza yer alıyor. MicroSD kart desteğine de sahip olan ürünün hafızası microSD kart ile +64 GB daha arttırılabiliyor.

2.100 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olan Galaxy Grand Duos Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanmakta. Samsung’un TouchWiz kullanıcı arayüzüne de sahip olan ürünün arka kısmında 1080p video kaydı gerçekleştirebilen 8 MP kameraya yer verilmiş, ürünün ön kısmında ise 2 MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor.

Performans bakımından orta seviyede tabir edeceğimiz Galaxy Grand Duos’un 1.000 TL fiyat etiketini hakkettiğini düşünüyoruz. Ayrıca bu ürünün son Android güncellemesini de almasını beklediğimizi belirtmek isteriz.

Samsung-Galaxy-Grand-Duos

2) Sony Xperia L

Bu yazı dizimizde sizlere önereceğimiz ikinci ürün Sony Xperia L, 800-900 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan bu ürün 4.3-inç büyüklüğünde 480 x 854 piksel çözünürlüğünde TFT ekrana sahip. 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alan akıllıya Adreno 305 grafik işlemci eşlik etmekte. 1 GB RAM’e ve 8 GB dahili hafızaya sahip olan ürünün hafızası microSD kart yardımıyla +64 GB daha arttırılabiliyor.

Alt kısmında yer alan etkileşimli LED ışıkla hoş bir yapıya sahip olan üründe 8 MP arka kamera yer alıyor. 720p video kaydı gerçekleştirebilen bu kamera ile HDR ve panorama çekim yapılabiliyor. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan Xperia L ayrıca Sony’nin yeni nesil TimeScape kullanıcı arayüzünü de bünyesinde bulunduruyor.

Hoş ve sıra dışı tasarıma sahip olan Xperia L’nın en büyük dezavantajı ise sahip olduğu TFT LCD ekranı. Bu ekran ile biraz cansız renklere sahip olan ürün gene de uygun fiyatı ile alınabilir android telefonlar listemizde yerini almayı başarıyor.

xperia-l

3) LG Optimus 4X HD

Ülkemiz pazarında iyi bir satış grafiğine sahip olan LG’nin Optimus 4X HD isimli akıllısı bu yazımızın en iyi fiyat/performans değerine sahip ürünü. 2012 yılında piyasaya sunulan bu ürün 4.7-inç büyüklüğünde 720p çözünürlüğünde True HD-IPS LCD ekrana sahip. Corning Gorilla Glass çizilmezlik teknolojisine olan ürünün ekran kalitesi de muazzam kaliteli. 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A9 işlemciden güç alan ürüne ULP GeForce grafik işlemci eşlik ediyor. 1 GB RAM’e sahip olan üründe 16 GB dahili hafıza bulunmakta. MicroSD kart yuvasına sahip olan ürünün hafızası böylelikle +64 GB daha arttırılabiliyor.

Şimdilik Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanan ürünün gelecek güncelleme ile Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine çıkmasını bekliyoruz. Ürünün arkasında 1080p video kaydı gerçekleştirebilen 8MP kameraya yer verilirken, ön kısmında da 1.3 MP kamera yer alıyor. 2.150 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olan ürünün fiyatı ise 850 – 1000 TL arasında değişim gösteriyor. Başta da belirttiğimiz gibi LG’nin bu ürünü bizlere göre bu yazı dizimizde yer alan ürünler arasında uygun fiyatı ile alınabilecek en iyi ürün.

LG-P880-OPTIMUS-4x-HD

kaynak: çeşitli siteler

 

LG-P880-OPTIMUS-4x-HD   

Sponsorlu



YORUM YAZ






E-posta adresinizi hiçbir şekilde kimse ile paylaşmıyoruz


Haber 12864
Teknoloji Haberleri
, , , , ,
Yazar: andropedi  Puan: 3.3  Y: 04/07/2013  Güncelleme: 16/07/2014      
ANA SAYFA | Android Uygulamalar | Android Oyunlar | Android Haberler | Android Duvar Kağıtları | Ücretsiz Uygulama | Tüm Kategoriler | İLETİŞİM

Android Uygulama, Oyun ve Teknoloji Haberleri - Andropedi © 2012-2023